Selecteer een pagina

Villa de Goudplevier – 8 persoons villa met serre Offingawier in de regio Friesland

 380,00

Villapark Sneekermeer

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 120a6d7d64dd Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Op drie landtongen in de Friese wateren liggen op ruime plaatsen hypermoderne villa’s allen met een eigen aanlegsteiger. Vanaf de villa is er een directe verbinding met het Sneekermeer.
De woningen hebben stuk voor stuk een zeer exclusieve uitstraling, het interieur is tot in detail doordacht en uitgevoerd. De villa van het type Goudplevier heeft een luxe en ruime woonkamer met open keuken, een tweepersoonsslaapkamer met badkamer en suite op de begane grond met een gescheiden toilet. Via openslaande terrasdeuren loop je zo het houten terras op met luxe tuinmeubilair.
Op de eerste verdieping zijn er drie tweepersoonsslaapkamers, een tweede badkamer en een gescheiden toilet.
De meeste types van het type Goudplevier zijn geschikt voor acht personen (een aantal voor max. zes personen tegen een lager tarief).
Gratis WiFi
Deze villa beschikt over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten). 
Huisdieren zijn in een aantal villa's op aanvraag toegestaan. 
De villa’s zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De getoonde beelden geven dan ook slechts een beeld van een aantal villa’s. Alle villa’s hebben mooi verzorgde interieurs.
De prijzen van de villa’s zijn exclusief € 20 administratiekosten en toeristenbelasting.
Bij de huur van een accommodatie vragen we standaard een waarborg van € 300,-  *
Deze waarborg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.
De villa's beschikken over een eigen internetaansluiting waar alle apparaten op aangesloten kunnen worden (zonder extra kosten).
De verhuur is exclusief een eventueel aanwezig boothuis. 
*De borg voor verblijven in de Sneekweek bedraagt € 500,-.
Interieur van de accommodatie kan afwijken van de bovenstaande foto’s

Extra informatie

Accommodatie type

Plaats

Provincie

Maximaal aantal personen

Aantal sterren