Selecteer een pagina

Tentkampeerplaats op de Wildenberg Chaam in de regio Noord-Brabant

 29,50

Uitdagend kamperen in de natuur

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 336567308444 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Vergeet de auto’s, de vouwwagens, de caravans, vergeet de 'gewone' camping met keurige wegen, paden en afgezette velden.
Op De Wildenberg zul je die niet zien. Dit is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder.
Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt.
Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur.  Omdat het terrein autovrij is, is deze alleen geschikt voor tenten en niet voor caravans/campers en vouwwagens. 
Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken.
Er staan 2 Finse Kota's tot je beschikking:
Grillen en koken
Koelkast en gastoestellen beschikbaar
Selfsupporting, dus je zorgt zelf voor houtskool
Dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00
Het terrein is autovrij. Om de spullen van de parkeerplaats naar de door jou uitgekozen plaats te brengen hebben we bolderkarren te leen, hiervoor heb je een twee euromuntstuk nodig. 
De kinderen kunnen hierdoor onbezorgd spelen in de natuur of op de speeltoestellen. De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Extra informatie

Accommodatie type

Plaats

Provincie

Maximaal aantal personen

Aantal sterren