Selecteer een pagina

RCN het Grote Bos | Camperplaats met prive sanitair Doorn in de regio Utrecht

 29,00

Eigen sanitair: douche, toilet, wastafel

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 6a9713e8b196 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je camperplek? Kies dan voor een van onze camperplaatsen met het nieuwe privé sanitair op onze camping.
Deze prachtige camperplaatsen in het groen zijn elk ongeveer 100m2 en hebben een verharde ondergrond. Er is aansluiting voor 10 Ampère stroom en een CAI aansluiting.
I.v.m. de schoonmaak van de sanitaire units hebben deze kampeerplaatsen een afwijkende aankomst- en vertrektijd. Aankomst 13.00 uur, vertrek om 11.00 uur.
Het camperservicepunt, waar je water kunt innemen en de vuilwatertank kunt legen, bevindt zich op weg naar de Hoekenk aan de Eksterlaan.
Op het park zijn diverse sanitairgebouwen, voor het legen van het chemisch toilet is er bij elk sanitairgebouw een stortplaats aanwezig.
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi. 
Wij verhuren (op basis van beschikbaarheid) koelkasten, dit zijn tafelmodellen zonder vriesvak. Je dient de koelkast voor minimaal 5 dagen te huren. De kosten hiervoor zijn 5 euro per dag (tarief 2022) en wij brengen 50 euro borgkosten in rekening. De koelkast wordt bij de plaats afgeleverd en opgehaald. (Als je hier gebruik van wilt maken, stuur hiervoor een email naar hetgrotebos@rcn.nl onder vermelding van je reserveringsnummer).
 
Kom je met een caravan? Boek dan een kampeerplaats. Op dit type camperplaats zijn caravans namelijk niet toegestaan.

Extra informatie

Accommodatie type

Plaats

Provincie

Maximaal aantal personen

Aantal sterren